Ønsker du at lease varebiler, kan du vælge mellem 2 muligheder: Operationel eller finansiel leasing. Og ønsker du at lease personbiler, har du 4 muligheder: Operationel eller finansiel leasing af nye biler, leasing af brugte biler eller en flådeaftale.

Køretøjer, du kan lease gennem Sydbank Leasing:

 • Varevogn
  Varebiler

  Når du leaser varebiler kan du vælge mellem operationel og finansiel leasing. Ved operationel leasing kender du dine omkostninger til varebilen på forhånd, fordi service og vedligehold er inkluderet i aftalen. Derudover har du mulighed for at lave aftaler om forsikring, vejhjælp, erstatningsbil m.m. Sydbank Leasing står for al administration – bl.a. indkøb af bilen, overtagelse af bilen ved leasingperiodens udløb, håndtering af værkstedsregninger samt rådgivning om valg af model, udstyr, løbetid, brændstof og kilometerforbrug. Finansiel leasing minder meget om et lån, uden at du ejer varebilen. Du skal dog selv stå for at afhænde bilen efter leasingperiodens udløb og bærer dermed selv risikoen. Derimod behøver du ikke at bekymre dig om kilometerforbrug og ekstraregninger i tilfælde af overkørte kilometer. Og du har mulighed for at få inkluderet service og vedligehold i aftalen.

 • Firmabil
  Nye firmabiler

  Når du leaser firmabiler kan du vælge mellem operationel og finansiel leasing. Ved operationel leasing kender du dine omkostninger til bilen på forhånd, fordi service og vedligehold er inkluderet i aftalen. Derudover har du mulighed for at lave aftaler om forsikring, vejhjælp, erstatningsbil m.m. Sydbank Leasing står for al administration – bl.a. indkøb af bilen, overtagelse af bilen ved leasingperiodens udløb, håndtering af værkstedsregninger samt rådgivning om valg af model, udstyr, løbetid, brændstof og kilometerforbrug. Finansiel leasing minder meget om et lån, uden at du ejer bilen. Du skal dog selv stå for at afhænde bilen efter leasingperiodens udløb og bærer dermed selv risikoen. Derimod behøver du ikke at bekymre dig om kilometerforbrug og ekstraregninger i tilfælde af overkørte kilometer. Og du har mulighed for at få inkluderet service og vedligehold i aftalen.

 • Firmabil
  Brugte firmabiler

  Du har mulighed for at lease importerede, brugte biler, der er mere end 3 år gamle. Der vil typisk være tale om biler i den dyre ende af skalaen, som ikke har kørt særlig mange kilometer. Beskatningen heraf vil typisk være lavere end ved en tilsvarende ny bil, og herudover skal du kun betale en mindre andel af registreringsafgiften.

 • Firmabil
  Flådeaftale (Fleetmanagement)

  Hvis din virksomhed har 8 biler eller flere, kan du få en flådeaftale, samt en fast kontaktperson hos Sydbank Leasing, der kender jeres bilpolitik. Herudover får du konkurrencedygtige beskatningspriser til dine medarbejdere, en fleksibel aftale, som er tilpasset normale firmabiler, direktionsbiler eller evt. specialbiler, og et rapporteringssystem, der giver dig et godt overblik over hele virksomhedens bilpark. Her kan du følge det eksakte forbrug af kilometer og brændstof m.m. for hver enkelt bil.