Kontakt os og fortæl om dine leasing-ønsker, så hører du fra os inden for 24 timer.

Typiske driftsmidler, som bliver leaset gennem Sydbank Leasing:

 • Lastbil
  Lastbiler og busser

  Vi tror på, at du er den bedste til at vurdere, hvilket køretøj du har brug for. Vores fokus er derfor på virksomheden frem for aktivet – hvad enten det drejer sig om leasing af standardmateriel eller specialkøretøjer. Og er din indtægt sæsonafhængig, kan vi naturligvis opkræve leasingafgiften i de måneder, hvor du modtager penge for udført arbejde.

 • Produktionsudstyr
  Produktionsudstyr

  Produktionsudstyr har typisk en lang levetid – og derfor tilbyder vi en tilsvarende lang løbetid på din finansiering. Du betaler altså i takt med, at udstyret ”tjener penge” til din virksomhed. Og ikke nok med det! Vi kan også tilbyde en fordelagtig forsikring af dit nye produktionsudstyr – naturligvis tilpasset netop din virksomhed.

 • gaffeltruck
  Entreprenørmateriel

  Overvejer du at lease f.eks. en gummiged, gaffeltruck, gravemaskine eller lignende, finder vi en smidig løsning, der dækker præcist dit behov. Også når du med kort varsel ønsker at udskifte til en nyere model. Muligheden for løbende udskiftning af dit materiel gør nemlig leasing meget fleksibel.

 • traktor
  Landbrugsmaskiner

  Hvad enten vi taler traktor, mejetærsker, såmaskiner eller lignende, er leasing af landbrugsmaskiner og sæsonleasing det perfekte miks. Du betaler nemlig leasingafgiften i takt med, at din landbrugsmaskine tjener penge til dig. Og kan du se en fordel i at gå sammen med andre, finansierer vi også gerne jeres maskinfællesskab.